«Σχολή Γονέων» – Δωρεάν σεμινάριο με θέμα την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας.

Αγαπητοί γονείς,
Το φροντιστήριο μας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο πρωτοποριακό και μοναδικό στο είδος του, με θέμα την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας. Πρόκειται για συμπυκνωμένη γνώση Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας και Ανθρώπινης Συμπεριφοράς, που μπορεί να τα βρει κανείς σε πολλούς τόμους βιβλίων, κάτι που πρακτικά είναι αδύνατον.

Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως ξεκινάτε ένα ταξίδι μοναδικό, με νέους όρους που θα σας δίνει καθημερινά ανείπωτες χαρές, βλέποντας τα παιδιά σας να μεγαλώνουν σωστά, να αναπτύσσονται ως προσωπικότητες και να γίνονται υπεύθυνοι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση και θάρρος να αντιμετωπίσουν την ζωή, που όλοι ξέρουμε πόσες δυσκολίες έχει σήμερα.

Επίσης θα ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας, που μέχρι τώρα δεν είχατε δει, που σημαίνει πως αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει στην δική σας, προσωπική αυτογνωσία. Πέρα όμως από αυτό, θα ξαφνιαστείτε από το πόσο καλύτερη θα γίνει η σχέση σας με τον/την σύζυγο σας, αφού στα μαθήματα περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το πώς δημιουργούνται οι καλές σχέσεις, τι είναι και πως μπορείτε να χειριστείτε τις συγκρούσεις και πώς να ξεπερνάτε τον θυμό σας.

Παράλληλα με τις γνώσεις που θα αποκτήσετε παρακολουθώντας το σεμινάριο, θα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τον εισηγητή του σεμιναρίου κο Παναγιώτη Γ. Ρεγκούκο για κάθε απορία ή ερώτημα που θα έχει προκύψει, όπως επίσης και για να αναλύσετε τα επεισόδια που βιώνετε καθημερινά με τα παιδιά σας. Έτσι, δεν θα μείνει κανένα θέμα αδιευκρίνιστο και θα έχετε πάντα στην διάθεση σας πρακτικές και τεχνικές για να αντιμετωπίσετε κάθε συμπεριφορά του παιδιού σας, που δεν είναι θετική και το εμποδίζει να ωριμάσει σωστά.

Όμως, όλα αυτά μην τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Προτείνετε να αποκτήσουν το Σεμινάριο και σε γνωστούς, φίλους, συγγενείς σας που έχουν παιδιά. Δώστε τους την ευκαιρία να επωφεληθούν και εκείνοι από αυτή την μοναδική ευκαιρία. Διαδώστε την ιδέα στο σχολείο τα παιδιών σας, στα φροντιστήρια που πάνε, στους Συλλόγους Γονέων και όπου εσείς μπορείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πλήρως για τον τρόπο και την διαδικασία του σεμιναρίου «Σχολή Γονέων».

Επικοινωνία