Φεβρουάριος

Μήνας γνωριμίας και προσφορών

Το Κέντρο Μελέτης Homework Δυτικά για τον μήνα Φεβρουάριο ετοίμασε για εσάς τα εξής:

Δωρεάν μελέτη για τον μήνα Φεβρουάριο

Αν θες να γνωρίσεις από κοντά το Κέντρο Μελέτης Homework σου δίνουμε την ευκαιρία να έρθεις και να συμμετέχεις στο πρόγραμμα μας δωρεάν.

Φέρε και τον φίλο σου και κέρδισε 50€

Αν θες να κερδίσεις 50€ στα δίδακτρα του Φεβρουαρίου φέρε και τον φίλο σου να μελετήσετε μαζί!!!

Τι είναι το Κέντρο Μελέτης Homework;

«Διαβασμένα παιδιά, ευχαριστημένοι γονείς«

Για τους περισσότερους γονείς, η μελέτη του παιδιού τους είναι μια εξουθενωτική εμπειρία. Σπαταλούν τον λίγο κοινό χρόνο που έχουν με το παιδί τους, αποκλειστικά με τη σχολική μελέτη και μάλιστα σε κλίμα πίεσης, αντί να συζητούν, να παίζουν και να διασκεδάζουν. Η σύγκρουση γονιού – παιδιού, στερεί από το παιδί σημαντικά συναισθηματικά εφόδια και δημιουργεί πρόβλημα στην οικογενειακή λειτουργία. Γι΄αυτό τον λόγο, το έργο των κέντρων μελέτης Homework είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Στα Homework αναλαμβάνουμε την ευθύνη απέναντι στην οικογένεια, να επιστρέψουμε το παιδί στο σπίτι, καλά διαβασμένο και προετοιμασμένο για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Έτσι το παιδί θα έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, για να παίξει, να ασχοληθεί με τα hobbies του και να επικοινωνήσει ουσιαστικά με την οικογένεια και τους φίλους του.

Φεβρουάριος – Μήνας Γνωριμίας και Προσφορών

Το Κέντρο Μελέτης Homework Δυτικά για τον μήνα Φεβρουάριο ετοίμασε για εσάς τα εξής:

  1. Διαγωνισμό με δώρο έκπτωση 50% σε έναν μαθητή
    Στο διαγωνισμό δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι, τόσο οι ήδη υπάρχοντες μαθητές μας καθώς και μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν τώρα. Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα
  2. 1+1 και κέρδισε έκπτωση 50€
    Αν θες να κερδίσεις έκπτωση 50€ στα δίδακτρα του Φεβρουαρίου κάνε τώρα την εγγραφή σου και φέρε μαζί και τον φίλο σου.
  3. 2 ώρες δωρεάν μελέτης
    Αν θες να γνωρίσεις από κοντά το Κέντρο Μελέτης Homework σου δίνουμε την ευκαιρία να έρθεις και να παρακολουθήσεις 2 ώρες εντελώς δωρεάν.

Προσωπικός Χώρος Μελέτης

Στο Homework έχω το δικό μου γραφείο!

Προσωπικός χώρος μελέτης για τον κάθε μαθητή, με σαφή οριοθέτηση, που του επιτρέπει να προσηλωθεί στη μελέτη του απερίσπαστος.
Το γραφείο του σπιτιού του έχει μεταφερθεί στο Homework με κατάλληλο φωτισμό, ξεκούραστη διακόσμηση και εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία μελέτης για να εξασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η καινοτομία μας

Στα Homework στόχος μας είναι η αλλαγή της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας. Η μαθησιακή διαδικασία βασίζεται στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Έτσι ο μαθητής δεν πρέπει να προσαρμοστεί ο ίδιος στις ανάγκες της σχολικής μελέτης αλλά εμείς την προσαρμόζουμε πάνω του.
Στα κέντρα μελέτης Homework βρίσκουμε τον προσωπικό τρόπο μελέτης του κάθε μαθητή και τον συνδέουμε με τα 5 δυνατά σημεία της προσωπικότητάς του (Big 5). Τον υποστηρίζουμε με ένα εξαιρετικό online σύστημα μελέτης, του προσφέρουμε τον «δικό του» χώρο εργασίας, ένα ειδικά εκπαιδευμένο εκπαιδευτικό που τον καθοδηγεί στη μελέτη του και αξιολογούμε καθημερινά τις επιδόσεις του.
Έτσι το παιδί, μέσα σε 2-3 ώρες, έχει ολοκληρώσει την μελέτη όλων των μαθημάτων της επόμενης ημέρας και είναι ελεύθερο να αφοσιωθεί στα hobbies του, τους φίλους του και την οικογένειά του.

Οι χώροι μας

Καλαμπάκα (Νέο)

Τρίκαλα – Δυτικά

Διάβασμα

Μελετάμε την ύλη της ημέρας από τα σχολικά βιβλία αλλά και από ευκολοδιάβαστα βοηθήματα, έτσι ο μαθητής δεν αποστηθίζει απλά, αλλά κατανοεί!

Στο Homework δεν προσαρμόζει το παιδί το διάβασμά του στις δικές μας απαιτήσεις αλλά εμείς προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του κάθε μαθητή, αφού μπορεί να μελετά με το δικό του προσωπικό ρυθμό αφομοίωσης.

Big5
Επιστημονικό Test Προσωπικότητας

Εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης, που προκύπτει από τα 5 πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας του μαθητή.
Το Big5 είναι ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο Test, που «φωτογραφίζει» τα στοιχεία της προσωπικότητας του παιδιού, με εξαιρετική ακρίβεια. Η καινοτομία του Homework είναι ότι δημιουργεί για κάθε μαθητή, προσωπικό πλάνο μελέτης με βάση τα 5 πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Εκπαιδευτικός

…δίπλα στο μαθητή!

να τον καθοδηγεί με μεθοδικότητα, να λύνει τις απορίες του, να θέτει χρονοδιαγράμματα και να τον επιβραβεύει.

Ο εκπαιδευτικός Homework δουλεύει μεθοδικά, δεν επιλύει απλά τις ασκήσεις του μαθητή αλλά τον καθοδηγεί, του δείχνει τη μεθοδολογία που πρέπει να υιοθετήσει ώστε να φτάσει ο ίδιος στη λύση του προβλήματος. Έτσι μέσα από αυτή τη διαδικασία ενεργητικής μάθησης ενισχύεται η αυτενέργεια του μαθητή, που συνιστά προϋπόθεση για την επιτυχημένη μαθησιακή διαδικασία.

Καθημερινή Αξιολόγηση

Χωρίς την αξιολόγηση δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη. Αυτό το γνωρίζουμε καλά στα Homework, γι’ αυτό αξιολογούμε το μαθητή μας καθημερινά, σε όλα τα στάδια της μελέτης του: το βαθμό προσήλωσής του στο μάθημα, τις επιδόσεις του στη γραπτή και προφορική εξέταση, την προσαρμοστικότητα και τη γενικότερη συμπεριφορά του.

Έτσι μέσα από τα λάθη του και τις παραλείψεις του εντοπίζουμε τα κενά του. Κάτι που συνιστά προϋπόθεση για την κάλυψή τους.

Η καθημερινή αξιολόγηση μας βοηθάει να εντοπίζουμε έγκαιρα την όποια παρανόηση στην κατανόηση της ύλης και να επεμβαίνουμε άμεσα για την κάλυψή της.

Ειδικό πρόγραμμα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

…γιατί κάθε παιδί είναι ξεχωριστό!

Τα Homework βοηθούν το παιδί με μαθησιακές δυσκολίες γιατί χρησιμοποιούν κατάλληλο διδακτικό υλικό που χαρακτηρίζεται από ποικιλία και ευελιξία στη χρήση του και προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού
Τα τελευταία χρόνια, το ποσοστό των παιδιών που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες έχει αυξηθεί σημαντικά. Όπως είναι γνωστό, τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, υπερκινητικότητα, δυσλεξία και διάσπαση προσοχής αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα οργάνωσης του χώρου και του χρόνου τους. Τα κέντρα Μελέτης Homework τα βοηθούν, ώστε να αυτοματοποιήσουν την καθημερινή τους ρουτίνα και να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του σχολείου.
Το λογισμικό της ψηφιακής πλατφόρμας HW, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός δυσλεξικού παιδιού.
Όλο το υλικό είναι οπτικοακουστικό κι έτσι το παιδί μπορεί να ακούσει μία θεωρία ή μία άσκηση όσες φορές επιθυμεί, ενώ στο σχολείο, διστάζει να ζητήσει από τον καθηγητή του να την επαναλάβει. Επίσης μπορεί να σταματήσει τη διδασκαλία σε όποιο σημείο θέλει και να συνεχίσει όποτε και από όποιο σημείο θέλει. Τα πρακτικά μαθήματα (Μαθηματικά, η Φυσική, η Χημεία κλπ.) γίνονται με ειδικά οπτικά εφέ, και έτσι η αφομοίωση γίνεται πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο διασκεδαστικά.
Τα Homework βοηθούν το παιδί με μαθησιακές δυσκολίες να οργανώσει τη σκέψη του και να φθάσει σε επίπεδο γνώσης και κατανόησης ώστε να ανταποκριθεί στις καθημερινές απαιτήσεις του σχολείου.

Βιβλία

Εξειδικευμένα, ευκολοδιάβαστα βοηθήματα, γραμμένα αποκλειστικά για την μελέτη στα κέντρα Homework. Τα βοηθήματα Homework έχουν ως στόχο να συμπληρώσουν τα σχολικά βιβλία ώστε να οδηγήσουν το μαθητή στην κατανόηση της ύλης με πιο ευχάριστο και εύληπτο τρόπο. Με ποικίλες ασκήσεις και διαγράμματα ώστε να εξάπτουν τη φαντασία και την περιέργεια του μαθητή. Στο Homework φιλοδοξούμε να αλλάξουμε την αντίληψη των μαθητών για τα βιβλία.

Διαπροσωπική Ενημέρωση

Είμαστε σε επαφή…

Η αμεσότητα στην ενημέρωση του γονιού αποτελεί για μας προτεραιότητα. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι συζητήσουν για την πρόοδο των μαθητών μας.

Η επικοινωνία επιτυγχάνεται μέσα από μια καλά δομημένη διαδικασία ενημέρωσης. Το τετράδιο του μαθητή, η φόρμα καθημερινής αξιολόγησης αλλά και η αξιοποίηση της τεχνολογίας με τη βοήθεια της οποίας καταγράφουμε τις εξελικτικές επιδόσεις του μαθητή ώστε ο γονιός να είναι σε θέση κάθε στιγμή να έχει την ολοκληρωμένη απεικόνιση της παρουσίας του παιδιού του στο Homework.