Οι μαθητές μας διακρίθηκαν στον 1ο γραπτό διαγωνισμό των Healthy Little Eaters

Ως #healthylittleeaters δε θα μπορούσαμε να μην ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για τον 1ο γραπτό διαγωνισμό έκθεσης με θέμα την #Olivia.

Σκοπός του διαγωνισμού δεν ήταν απλά η συλλογή γραπτών κειμένων στα αγγλικά. Ο κεντρικός ήρωας, η μικρή Olivia, ήταν η αφετηρία σκέψης, προβληματισμού και δημιουργίας των παιδιών, τα οποία προσπαθώντας να σκεφτούν σαν κι αυτήν, αναλογίστηκαν πώς ήταν η ζωή παλαιότερα, πως τώρα και πώς προβλέπεται στο μέλλον όσον αφορά την σχέση του ανθρώπου με την φύση, το περιβάλλον και φυσικά την υγιεινή διατροφή. Η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη για έναν διαγωνισμό που διοργανώνεται για πρώτη φορά, και ως ένα μικρό δώρο εκτίμησης, η #LanguageCert , θερμός υποστηρικτής του διαγωνισμού, προσφέρει μία κονκάρδα με την Οlivia σε όλους τους μαθητές ανεξάρτητα από το αν οι ιστορίες τους προκριθούν. Είναι ένα συμβολικό δώρο, που θα θυμίζει στα παιδιά όχι μόνο την διαδικασία της συγγραφής των ιστοριών, αλλά και της ανάγκης επιστροφής του ανθρώπου σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Χθες με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε για τους μαθητές μας που προκρίθηκαν στον 1ο γραπτό διαγωνισμό των #healthylittleeaters για την #Olivia και κέρδισαν την 1η, 3η και 4η θέση!!!
 Επίπεδο Α1:
1η θέση — > ΦΑΊΔΡΑ Μ. 
4η θέση — > ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ Ν. 
 Επίπεδο Α2:
3η θέση — > ΜΑΡΙΑ Κ. 
 Συγχαρητήρια στους 3 νικητές, στους υπόλοιπους μαθητές μας καθώς και στους μαθητές από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό!!! 

Μοιράσου το:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *