1η Τελετή Απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας

Στις 5 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Grand Meteora Hotel,στο Καστράκι, η πρώτη τελετή Απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας του σχολείου μας. Την εκδήλωση προσφώνησε η κ. Ζιώγα Ξανθή, όπου καλωσόρισε τους μαθητές και τους γονείς που παρευρέθηκαν κοντά μας και συνεχάρη τους επιτυχόντες των εξετάσεων. Επιπλέον, είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας τον κ. Μπουκοβαλα, σύμβουλο ανάπτυξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και την κ. Τζό Παπουτσάκη, εκπρόσωπο του εκδοτικού οίκου Archer Editions, οι οποίοι με τον λόγο τους επιβράβευσαν την άρτια και αξιόπιστη «δουλειά» του σχολείου μας καθώς επίσης και τους μαθητές μας οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν τους επιθυμητούς στόχους.

Ακολούθησε ομιλία της κ.Σπυριδούλας Κόκκαλη (project manager των Healthy Little Eaters) όπου μας ενημέρωσε για την ιστορία του κινήματος, την φιλοσοφία του, τους υποστηρικτές και τα μέλη του σε Ελλάδα και Κύπρο. Από φέτος το σχολείο μας θα συμμετάσχει σ’ αυτό το καινοτόμο project που στόχο έχει να κατευθύνει τα παιδιά μας σ’ έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Οι μαθητές μας σε εβδομαδιαία βάση θα επιμελούνται οι ίδιοι εργασίες σχετικές με την υγιεινή διατροφή και θα επιβραβεύονται κάθε φορά που θα «σκέφτονται» και θα «πράττουν» υγιεινά (Think healthy). Με αυτήν την δράση θέλουμε οι μαθητές μας και όχι μόνο να μάθουν και να υιοθετήσουν τα κατάλληλα διατροφικά στοιχεία που θα αποβούν ωφέλιμα μακροπρόθεσμα για την ζωή τους. Επιπλέον, θα υπάρχει πλήρης διατροφική υποστήριξη από την κ. Ν. Καλαμπόκα, ειδικό διαιτητικής, στο σχολείο μας στα Τρίκαλα αλλά και από την κ. Κέφου στα σχολεία μας στην Καλαμπάκα οι οποίες θα βρίσκονται στο χώρο μας για να ενημερώνουν αλλά και να απαντούν στα ερωτήματα των παιδιών.

Το ενδιαφέρον της εκδήλωσης κορυφώθηκε τη στιγμή που οι μικροί μας μαθητές απήγγειλαν ποιήματα στα Αγγλικά αλλά και στα Ελληνικά σχετικά μ την διατροφή.

Η εκδήλωσε έληξε με την απονομή των πτυχίων από τους κ. Μπουκοβάλα , κ. Παπουτσάκη και κ. Ζιώγα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και για ακόμη μια φορά να συγχαρούμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο!

Φωτογραφίες από την εκδήλωσή μας μπορείτε να δείτε στη Gallery του site 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *